NL Doet 2013: 16 maart

Zaterdag 16 maart gaan we de bewoners van de Griffioen en Terra ( Bij ons Thuis) een gezellige dag bezorgen.

Wat gaan we doen?

De bewoners van de Griffioen en Terra, een gezellige dag bezorgen.

We gaan in de ochtend cup cakes versieren, koffiedrinken, evt. bij mooi weer met een aantal bewoners een wandeling maken, muziek maken. Gezamenlijk lunchen. In de middag lekkere hapjes maken, spelletjes doen, o.a. sjoelen, bowlen ( WI) kegelen et. Een accordeonist zorgt de gehele dag voor gezellige  ( accordeon)muziek waarbij meegezongen kan worden. Ook is er een Karaoke set aanwezig.

Programma:

10.00 uur Vrijwilligers aanwezig. Uitleg en kopje koffie

10.30 uur bewoners aanwezig, cup cakes versieren en in kleine groepjes koffiedrinken

12.00 uur lunch pauze. Gezamenlijk lunchen ( frites en snacks)

13.00 uur bewoners gaan een uurtje rusten, ondertussen wordt alle opgeruimd en klaargezet

Voor de activiteiten. Spellen klaarzetten, hapjes maken

14.00 uur aanvang spelmiddag, in groepjes de spellen doen, kleine prijsjes voor de winnaars

15.00 uur Optreden Nimweegs smartlappenkoor

16.30. uur einde van deze middag, alles opruimen en afsluiten met een drankje voor de vrijwilligers