NL Doet 2012

Dit jaar hebben wij 2 projecten aangemeld bij NL doet:

1. Woonzorgcentrum de Orangerie, op zaterdag 17 maart 2012 gaan wij voor alle bewoners van de Orangerie een verwen dag organiseren. Wat kunnen de bewoners allemaal verwachten:

nagels lakken, hand massage,

naar muziek luisteren, mee zingen!

High tea voorbereiden: Koekjes bakken, cup cakes versieren, bowl maken, sandwiches beleggen, wraps maken  etc.

In de middag is er een grandioos optreden van Kid Streams: een hele leuke kinder dansgroep van 4-12 jarige kinderen.

Ondertussen worden alle bewoners met lekkere hapjes en een drankje verwent

2. De bewoners van de units :

Hier gaan we nieuwe gordijnen maken en ophangen en de vensterbanken pimpen met leuke snuisterijen.

Ondertussen gaan wij met de bewoners ( vrijwel allemaal van rolstoel afhankelijk) lekker een stukje wandelen door de buurt en gezellig koffie drinken.

Bij terugkomst kunnen ook deze bewoners genieten van muziek en een lekkere high tea.

Deze  aanvragen worden mede mogelijk gemaakt door de samenwerking met:

Gewoon Nijmegen en buurtvereniging Bataafs kwartier

Inmiddels zit de verwendag erop! 17 maart is een fantastische dag geworden, met heel veel blije bewoners en vrijwiligers.

Voor een inpressie kijk op deze link:

Dank zij de inzet van o.a. medewerkers van Bovemij ( 20 personen) en buurtvereniging Bataafs kwartier, is deze dag bijzonder geslaagd. Behalve de verwendag hebben de bewoners ook nog eens nieuwe gordijnen en tafelkleden gekregen. De woonkamers zien er dan ook weer heerlijk fris en gezellig uit!